Регал Ленс

15.075 ден20.100 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 245,5 cm
  • Длабина 41,5 cm
  • Висина 179,0 cm

Боја / Дезен: Бела / Црно дрво / Бела лак фолија

Регал ЛЕНС, составен од сегменти кои претставуваат ТВ полица, витрина и ѕидна полица, во комбинација од бела лак фолија и црно дрво, со полузастаклени елементи, на вашиот дом ќе му дадат комплетно нов футуристички изглед. Регалот ЛЕНС можете дополнително да го опремете со ЛЕД осветлување.

Димензии на просторот за ТВ  ~1200x900mm

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени