Регал Канзас

17.108 ден22.810 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 248,5 cm
  • Длабина 41,5 cm
  • Висина 216,0 cm

Боја / Дезен: Сив храст / Песок лак фолија

Регал КАНСАС, во декор од сив даб со предните делови обложени со песок  3D MDF лак фолија со апликации, го обезбедува потребниот комфор и естетика во вашиот дневен престој и во потполност е усолгасен со современите животни навики. Поседува доволно простор за сите ваши драги работи и аудио-визуелни уреди благодарение на комбинацијата од затворени и отворени сегменти.

Регалот КАНСАС опционално можете да го освежите со вградување на ЛЕД светилки.

Димензиите на просторот за ТВ  ~1200x900mm

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени