Регал Канас

16.013 ден21.350 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 248,5 cm
  • Длабина 41,5 cm
  • Висина 200,0 cm

Боја / Дезен: Златен храст / Бела лак фолија

Регал КАНАС, во златен даб дезен со бела лак фолија,  го нагласува комфорот и естетското доживување на Вашиот дневен простор и во потполност е усогласен со современите животни навики. Поседува доволно простор за сите ваши драги работи и аудио-визуелни уреди благодарение на комбинацијата од затворени и отворени сегменти. Регалот КАНАС опционално можете да го освежите со ЛЕД осветлување.

Димензии на просторот за ТВ ~1300x1000mm

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени