Регал Херон

8.200 ден10.930 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 188,5 cm
  • Длабина 35,0 cm
  • Висина 181,0 cm

Боја / Дезен: Сонома храст / Лате

Регал ХЕРОН, во сонома даб и лате дезен, е одраз на компактниот дизајн кој идеално се вклопува во современиот дом. Практичната организираност на отворените и затворените полици нуди доволно простор за сместување на аудио-визуелните уреди, декоративните предмети и омилените книги.

Димензиите на делот за ТВ се  1017x860mm (ширина x висина)

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени