Регал Глен

Производот не е достапен за онлајн продажба

11.670 ден 8.753 ден

11.670 ден 8.753 ден
  • Ширина 170,5 cm
  • Длабина 41,5 cm
  • Висина 170,5 cm
Бела / Црно дрвоБела / Црно дрвоБетон / БелаБетон / БелаСив храст / БелаСив храст / Бела
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Регал ГЛЕН, го краси усолгасеноста на формата и фукнцијата, како и впечатливиот дизајн наменет за модерно освежување на дневниот престој. Затворениот дел, централно позиционираната ТВ полица и отворените сегменти формираат компактна целина за чување на сите ваши драги ситници и аудио-визуелни уреди.

Димензии на делот за ТВ 1154x825mm

Дополнителни информации

Боја / Дезен

, ,

Мени