Регал Арно

16.350 ден21.800 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 262,0 cm
  • Длабина 35,0 cm
  • Висина 195,0 cm

Боја / Дезен: Сив храст / Бел храст

Регал АРНО, во комбинација од сив и бел даб, го карактеризира дизајн од чисти линии и богати текстури, како и складна комбинација од елементи со полуотворени, стаклени и отворени решенија. Благодарение на унапредената функционалност на употребливиот простор и топлата колоритна шема овај модел на регал ќе создаде идеален дневен престој преполн со мили спомени, книги и декорации.

* Напомена: Цената е без ЛЕД светла. Димензиите на просторот за ТВ се  1200 x ~1100 mm.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени