Претсобје Клио

5.990 ден7.490 ден (-20%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 91,0 cm
  • Длабина 35,0 cm
  • Висина 191,5 cm

Боја / Дезен: Сив храст / Бела

Категории: ,

Претсобје КЛИО, комбинација од сив даб и бел дезен, совршено одговара за помали простори благодарение на своите димензии. Современиот дизајн го прави овој модел адекватен за комплетно опремено претсобје- комбинација на закачалки, затворен сегмент за сместување на обувки и огледало кое е секогаш потребно во просторот.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени