Ормар Карл 5K10

24.920 ден33.220 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 223,5 cm
  • Длабина 55,5 cm
  • Висина 206,0 cm

Боја / Дезен: Бела / Црно дрво / Бела лак фолија

Ормарот КАРЛ 5K1O, со бела и бела лак фолија и детали од црно дрво, располага со функционален и простран употреблив простор со гардеробни држачи и полица горе, и странично сместени и централно позициониран систем на полици. Овој модел на гардероб може по избор да биде надополнет со полици и е дел од истоимената колекција што целосно го трансформира просторот за живеење складно со дизајнот и употребата. Дополнителна придобивка е огледалото во центарот и стилски врежани рачки од црно дрво кои ги истакнуваат естетските акценти на колекцијата.

* Напомена: Цената е без додатоци.

Мени