Клуб маса Умбриа KS

Производот не е достапен за онлајн продажба

6.000 ден 4.500 ден

6.000 ден 4.500 ден
  • Ширина 101,5 cm
  • Длабина 50,0 cm
  • Висина 47,0 cm
Златен храст / ЦрнаЗлатен храст / ЦрнаСив храст / ЦрнаСив храст / Црна
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Клуб маса УМБРИА KS е дел од истоимената колекција која допринесува Вашиот дом да биде опремен според најновите ентериерски стандарди. Додатната стаклена преграда на оваа клуб маса може да се користи за оставање на весници, книги или фото албуми кои ќе бидат често користени.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

,

Мени