Клуб Маса Маренго

Производот не е достапен за онлајн продажба

4.260 ден 3.408 ден

4.260 ден 3.408 ден
  • Ширина 112,0 cm
  • Длабина 65,5 cm
  • Висина 46,5 cm
Венге / Сонома храст / БелаВенге / Сонома храст / БелаСонома храст / Лате / БелаСонома храст / Лате / Бела
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Клуб масата МАРЕНГО, во венге и сонома храст или венге и бела комбинација, е правоаголна во форма и функционално се вклопува во ентериерот на дневната соба. Способноста да изберете една од двете комбинации дизајни на работната површина придонесува за естетско профилирање на амбиентот.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

,

Мени