Душек Erato Plus

10.230 ден 9.210 ден

10.230 ден 9.210 ден
 • Висина: 22цм
 • ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ
 • Антиалергиска навлака
 • Патент затворач
 • ПЕС вата 200 g/m²
 • Ретекс
 • ПУ пена ПН2534
 • ПУ пена ПТ2541
 • Појачано џебно јадро 2,0 mm (тврдост F2)
 • Мек филц 700g/m²
 • За лица со тежина до 100 кг
80 x 19080 x 20090 x 19090 x 200120 x 200120 x 190140 x 200140 x 190160 x 200160 x 190180 x 200180 x 190200 x 190200 x 200
Избриши
SKU: N/A Категории: ,
Џебно јадро за идеална положба на телото и перлива антиалергиска навлака
Душекот Erato Plus е компактен душек со основа од појачано џебно јадро и квалитетна антиалергиска и антибактериска навлака со патент затворач кој овозможува невно симнување и перење. Јадрото на душекот кое е задолжено за поквалитетна поддршка на телото е обложено со високоеластична пена со нормална тврдост која го осигурува високото ниво на удобност. Неговата вкупна висина е cca. 22 cm.

Дополнителни информации

Големина на душек

, , , , , , , , , , , , ,

Мени