ConforFlexy наддушек

13.000 ден

13.000 ден
  • Висина на душек: 10 cm
  • Степен на цврстина: Средна
  • Материјали: HR мемориска пена, постава, силиконска бела-мека волна, заштитен прекривач, антибактериска ткаенина, патент.
  • Јадро: Џебно Јадро 3cm
  • Ортопедски: Да
  • Терморегулација: Да
90 x 200
90 x 190
100 x 200
120 x 200
140 x 200
150 x 200
160 x 200
180 x 200
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Наддушекот ConforFlexy со својата специјална формула со метален комплекс Triple Fresh, има троен катализаторски ефект кој ги неутрализира штетните гасови и мириси од околината, како што се формалдехид, амонијак, оцетна киселина и никотин. Ова ги неутрализира сите непријатни мириси од душекот и околината додека Вие мирно и спокојно тонете во сон.

Дополнителни информации

Големина на душек

, , , , , , ,

Мени