Чевларник Хуго 24 OG

Производот не е достапен за онлајн продажба

10.050 ден 7.538 ден

10.050 ден 7.538 ден
  • Ширина 67,0 cm
  • Длабина 28,0 cm
  • Висина 155,5 cm
БелаБелаЗлатен храстЗлатен храстСив храстСив храстСонома храстСонома храст
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Чевларникот ХУГО 24 OG во комбинација со огледало, е составен од четири сегменти за складирање на сезонските обувки, а благодарејќи на своите димензии и дворедна организација, претставува доста ефектно и функционално решение за уредување на претсобје со скромни димензии.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

, , ,

Мени