Аголна гарнитура Кармен

50.310 ден55.900 ден (-10%)

Производот е достапен

Аголната гарнитура Кармен e пространа, удобна и со модерен дизајн. Кармен ќе Ви овозможи пријатни моменти и релаксиран одмор во вашата дневна соба.

Мени